Sposób przygotowania

Z mąki,soli , żółtek, octu, śmietanyi zagnieść ciasto . Ciasto zbijać wałkiem przez kilka minut Jednolite i napowietrzone ciasto bardzo cienko rozwałkować . Powycinać paski i zrobić faworki.Rozgrzać olej w garnku , smażyć na głębokim tłuszczu z obu stron .Jak troszke ostygna,Posypać cukrem pudrem

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    uwielbiam:P
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    bardzo lubię, ale nigdy nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !