Sposób przygotowania

Kminek wsypać do garnuszka, wlać 1/2 szklanki wody oraz mleko i gotować pod przykryciem na małym ogniu 40–60 min, a następnie wywar przecedzić i połączyć z rosołem.

Przygotować kluski: do miseczki z kasza wbić jajka, dodać miękkie masło, doprawić przyprawą KUCHAREK i wyrobić drewnianą łyżką na gładką masę. Odstawić na 20 min.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobra zupa nie jest zła
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    łądnie podane
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie jadłam takiej zupki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    lubię zupy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    moze sprobuje jutro na obiad;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kolorowa

    bardzo fajne zdjęcie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !