Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka kroimy w kostkę,przyprawiamy Kucharkiem i smażymy na oleju.Wkładamy do naczynia żaroodpornego,następnie podsmażamy pokrojone pieczarki i cebulę i kładziemy na mięso.Na koniec zalewamy serkami topionymi rozpuszczonymi w śmietanie.Wkładamy do piekarnika i zapiekamy 10 minut.Całość posypujemy pokrojonym zielonym koperkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    też robię z serkami, jest pysznie :)
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    a ja z serkami jeszcze nie robiłam , muszę spróbować ,bo to łatwy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    musi być pyszny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    nie robiłam tak piersi z kurczaka,pewnie by mi smakowało to danie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    a to ciekawe i szybkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo ciekawe połączenie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !