Sposób przygotowania

Cienkie kiełbaski poodcinać o 3 sztuki.Zwinąć ciasno w kształt ślimaka i spiąć w trzech miejscach wykałaczkami.Rozgrzać na patelni olej i smażyć na wolnym ogniu chwilę i obrócić na drugą stronę .Po ok.5 minutach przykryć i dusić jeszcze ok 25 minut .W połowie duszenia znowu obrócić aby się równomiernie poddusiły.Pomidory pokroić w cząstki a ogórki na plastry.Pyszne śniadanko lub kolacja.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetny pomysł
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie, tak lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    śliczne ślimaczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszniutkie te ślimaczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    fajne ślimaczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !