Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Krok 1

Na stolnicę wysypać mąkę ,zrobić dołek i wbić żółtka.Dodać cukier sól,zamieszać żółtka z mąką i znowu zrobić dołek w środku i dodać masło i kieliszek spirytusu lub wódki czystej.Wyrobić szybko i zrobić kulę.Zawinąć w folię i schłodzić w lodówce ok.1 godz.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubie je robic dla dzieci
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    muszą byś smaczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    misia53

    ach , zapach chruścików czuję w całej kuchni
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    prawie dobra pora, aby je upiec
  • 1
    original
    Opublikowano

    IZABELA29

    dawno chrustów nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne dawno nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam pycha ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Zjadłabym...są takie apetyczne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !