Sposób przygotowania

Golonkę myjemy jeżeli kupię z kością to ją wyjmuję.Cebulę pokroić w półplasterki. Do worka do pieczenia wkładamy mięso, cebulę, przyprawy, wódkę. Worek zamykamy i potrząsamy aby dobrze oblało się mięso. Worek wkładamy do lodówki na noc. Pieczemy około 1,5 godz.następnie przecinamy worek i pieczemy dalej około45 min. Można jejść na ciepło lub zimno.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    golonkę bardzo lubię:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Jaki piękny kolor ma ta goloneczka ....
  • 4
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    super
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    to coś dla mojego narzeczonego:)))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna taka goloneczka ,ale te kalorie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    goloneczka od czasu do czas czemu nie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smakowita goloneczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    o dodatku alkoholu pierwsze słyszę,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też taką goloneczkę zjem chętnie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszna goloneczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi fajnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna golonka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !