Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser pleśniowy 150 g
słonecznik łuskany 1/2 szklanki
śmietana 2 łyżki
masło ćwierc kostki
jogurt 2 łyżki
koperek 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa

Ser wyłożyć do miski i rozetrzeć widelcem.Dodajemy 2 stołowe łyżki śmietany.Dokładnie wymieszać.Słonecznik zmiksować razem z masłem i z 2 stołowymi łyżkami jogurtu naturalnego. Po zmiksowaniu przełożyć do masy serowej.Dodać posiekany koperek. Ponownie wymieszać.Pastą smarujemy świeże pieczywo.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 17.02.2012 15:20
brzmi smacznie.
parysek10 17.02.2012 15:20
brzmi smacznie.
parysek10 17.02.2012 15:20
brzmi smacznie.
parysek10 17.02.2012 15:20
brzmi smacznie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak