Sposób przygotowania

Jajka ugotować, ostudzić.
Obrane pokroić w grubą kostkę.
Paprykę oczyścić, pokroić w kostkę.
Szynkę pokroić w paseczki.
Kapustę pekińską poszatkować.
Fasolę przepłukać i osączyć razem z kukurydzą.
Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać natkę, ketchup, pieprz, majonez i wszystko wymieszać.

Wstawić do lodówki na około 20 minut celem schłodzenia.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ciekawa mieszanka! Podoba mi się:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    ciekawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    uwielbiam sałatki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    taką lubię :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna99

    pycha!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    polecam, jest smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    smakowity przysmaczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !