Sposób przygotowania

Paróweczki cienkie tniemy na 3 lub 4 części . Ciasto francuskie ja używam gotowego lekko rozwałkowujemy i niemy w paseczki . Parówki nacinamy z kazdej strony na 4 .Paseczek ciasta owijamy wokół parówki .Układamy na blaszce i pieczemy w piekarniku 15 min w 200 stopniach .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    świetny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !