Sposób przygotowania

Kapustę pekińską szatkujemy. Pomidora kroimy w kawałki. Cebulę w piórka. Składniki łączymy w misce i przyprawiamy solą oraz pieprzem do smaku. Jogurt wymieszamy z majonezem i tak przygotowanym sosem polewamy warzywa. Całość jeszcze raz mieszamy i gotowe. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    też taką robię, jest przepyszna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    lubię taką
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    git

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !