Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka pekińska po francuzem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
pomidor 2 szt
majonez 1 łyżka
śmietana 3 łyżki
Musztarda francuska Prymat 3 łyżki
sól
koperk
kapusta pekińska 1/4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka pekińska po francuzem

Kapustę myjemy suszymy i kroimy dość drobno .Cebulkę obieramy i siekamy.Dodajemy do kapusty . Pomidora kroimy w kostkę łączymy z kapustą .robimy sos. Majonez,śmietanę mieszamy i łączymy z musztardą francuską .Sos dodajemy do kapusty i mieszamy wszystko razem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jastinka 20.02.2012 18:45
smaczne
iwa643 16.02.2012 07:28
zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak