Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Miałam spory kawałek łopatki, odkroiłam z niej kilka plasterków (resztę wzięłam na gulasz). Plasterki rozbiłam i przyprawiłam tradycyjnie solą, pieprzem i majerankiem.


Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    i nawet ciekawy kształt:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Nie przepadam za takimi kotletami, bo zawsze wyczuję jakąś żyłkę czy niechciany tłuszczyk, jednak mój mąż zdecydowanie bardziej woli takie niż np. z fileta kurczaka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a ja lubię też łopatkowe...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    uwielbiam takie kotlety, a ten kształt jest zniewalający!
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robię podobne i wiem, jakie są pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !