Sposób przygotowania

Na dużej patelni rozgrzać oliwę . Wrzucić , małże w muszlach. Po 3 min dodać pokrojona paprykę . Następnie całość zalać 3 łyżkami wrzącej wody, przyprawić tymiankiem i posolić, dusić około 10 minut. Odkroić białą część kapusty pekińskiej z 8 liści , pokroić i wsypać do miski, następnie dodać oliwki i kukurydzę oraz sos z małżami. Wymieszać. Można podawać jeszcze ciepłe lub zimne.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    swietne polaczenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !