Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka do drugich dań

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 główka
marchew 1 szt
cebula 2 szt
sól, pieprz do smaku
olej 2 łyżki
ocet 1 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: surówka do drugich dań

kapustę drobno poszatkować i zagotować do miękkości w osobnym garnku podsmażyć cebulę i gdy się zrumieni połączyć kapustę razem z cebulą dodać marchew startą na tarce doprawić do smaku dodać olej ocet i wymieszać dodatek do drugich dań

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak