Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szynka z rękawa

2.0
(4)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 1 kg
cebula 1 duża
marchew 2 średnie
marynata staropolska 1 szt
olej 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: szynka z rękawa

Kroki postępowania

1
szynkę tniemy na plastry grubości 1,5 cm i lekko rozbijamy
Krok 1 - szynka z rękawa foto
2
mieszamy z olejem i marynatą staropolską, odstawiamy na noc do lodówki
Krok 2 - szynka z rękawa foto
3
mięso wkładamy do rękawa do pieczenia razem z pokrojoną marchewką i cebulą
Krok 3 - szynka z rękawa foto
4
pieczemy około 1 godziny w temperaturze 180 stopni. Mięsko jest bardzo soczyste.
Krok 4 - szynka z rękawa foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 19.03.2013 13:11
Taka szynka jest przepyszna
smakoszek 14.02.2013 20:21
pyszny kawał mięska:)
owca441 30.08.2012 20:55
pyszne mięsko
owca441 30.08.2012 20:55
pyszne mięsko
kuklik 21.02.2012 14:41
obiadek mniam
irenka 15.02.2012 21:19
pyszna
owocówka 15.02.2012 21:00
mniam
sylwia / sytofala 15.02.2012 19:40
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak