Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

szynkę tniemy na plastry grubości 1,5 cm i lekko rozbijamy


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    obiadek mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny kawał mięska:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Taka szynka jest przepyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !