Sposób przygotowania

wołowine kroimy w kostke, obtaczamy w mące i przesmażamy na rozgrzanej margarynie, nastepnie wlewamy 1250ml wody, dodajemy takie przyprawy jak: ziele angielskie, sól, pieprz, liście laurowe i gotujemy. Po 20 minutach dodajemy pieczarki pokrojone na połówki oraz papryke pokrojoną w cienkie i krotkie paseczki. Na patelni rumienimy mąke i robimy zasmażkę, którą dodajemy do mięsa - gotujemy do czasu aż zgestnieje i doprawiamy ponownie, Podajemy do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    takie jedzenie jest pyszne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !