Sposób przygotowania

kapustę pekińską drobno sztakujemy, marchew obieramy i ścieramy na grubych oczkach. Do pokrojonych warzyw dodajemy kukurydze.Do miseczki wsypujemy koperek, dodajemy nieco soli i pieprzu i wlewamy kilka łyżek oleju - mieszamy i wlewamy do warzyw. Wszystko dokladnie mieszamy i podajemy do obiadu jako surowke

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    prosta i smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajna do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    na pewno b.dobra
  • 0
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    pyszna i zdrowa :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    na pewno smaczna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !