Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

VOL-AU-VENT Z ZIELONYM GROSZKIEM

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

zielony groszek 25 dag
masło 2 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: VOL-AU-VENT Z ZIELONYM GROSZKIEM

10 sztuk foremek z ciasta przygotowanych jak w poprzednim przepisie. Groszek ugotować we wrzątku, przyprawiając go pod koniec gotowania sola i cukrem do smaku. Gotować w małej ilości wody, aby prawie całkowicie odparowała. Do groszku dodać masło i poddusić. Do ciepłych foremek z ciasta nałożyć groszek podawać na zimno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 12.04.2012 22:46
rewelka
agata1722
agata1722 12.04.2012 22:46
rewelka
agata1722
agata1722 12.04.2012 22:46
rewelka
agata1722
agata1722 12.04.2012 22:46
rewelka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak