Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

OGÓRKI NADZIEWANE

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek świeży 1 szt
twaróg 10 dag
szynka 10 dag
szczypiorek usiekany 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: OGÓRKI NADZIEWANE

Ogórek przekroić wzdłuż na połówki i wydrążyć łyżeczką. Połówki nadziewać zmieloną szynką lub twarogiem zmieszanym z posiekanym szczypiorkiem albo zieloną papryką. Nadziane połówki pokrajać w poprzek na porcje szerokości około 20 mm i w każdą porcje włożyć wykałaczkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 01.05.2012 21:11
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak