Sposób przygotowania

W moździerzu rozkruszamy płatki migdałów na mniejsze częsci. Jajko roztrzepujemy. Krewetki maczamy najpierw w jajku potem w migdałach i smażymy na głębokim tłuszczu.
Podajemy na rukoli z cytryna.
Podajemy z sosem. Może być np.s łodko-kwaśny, słodki chilli itp.
Ja podałam z sosem czosnkowo-imbirowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Jeszcze nigdy nie jadłam krewetek w panierce hmmm chyba czas najwyższy wypróbować :) Wyglądają bardzo apetycznie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    uwielbiam krewetki pod kazda postacia :).. twoje prezentuja sie wybornie
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    mmm...trzeba spróbować:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !