Sposób przygotowania

Golonkę zalewam zimną wodą. Dodaję ½ kostki wołowej i garuję około 15 minut na II stopniu lub tradycyjnie gotujemy do miękkości golonki (zamiast wody możemy użyć wywaru warzywnego). W międzyczasie pozostałą kostkę mieszam z olejem tworząc marynatę. Miękką golonkę wyjmuję i dokładnie smaruję marynatą. Tak przygotowaną golonkę wkładam do piekarnika nagrzanego do 200°C i piekę 20-30 minut. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczna
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    ładnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    pysznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ale lubię takie golonko!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    Tak, pyszna goloneczka! Soczysta, złocista i kusi...:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna!
  • 5
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Pyszna ta golonka i taka duża,podzielna:)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    goloneczka palce lizać!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Marynata z kostki robi furorę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobry marketing i szał z kostkami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda smacznie
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    apetyczna porcja
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Bardzo fajna i smakowita!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !