Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z wędzonym łososiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś 2 plastry
jajko 4 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
masło 2 łyżki
pomidor 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z wędzonym łososiem

Na patelni rozgrzewamy masło9. Wbijamy jajka i delikatnie mieszamy. Dodajemy pieprz i sól do smaku. Wędzonego łososia i pomidorka kroimy na kawałeczki i dodajemy do jajek . Całość mieszamy i podajemy z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

foczka-ks 15.02.2012 17:53
jajecznicę lubie z każdym dodatkiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak