Sposób przygotowania

Krok 1 / 10

Ryż płuczę kilka razy pod bieżącą wodą. Następnie zanurzam w wodzie i odstawiam na 20 minut. Po tym czasie jeszcze raz go płuczę i przekładam do garnka. Zalewam zimną wodą mineralną.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    mmm...chętnie wypróbuję;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    smakowicie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    uwielbiam sushi :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z chęcią bym spróbowała.
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    smakowita potrawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda kusząco :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    poproszę jedna porcję;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Uwielbiam, mam nawet produkty ale nie zrobiłam ich jeszcze.
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    dla mnie super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !