Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogórkowa z ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udko 1 szt
ogórki kiszone 8 szt
marchew 2 szt
natka pietruszki 2 łyżki
cebula czerwona 1 szt
Kucharek przyprawa do potraw
śmietana 1 łyżka
ryż 2 woreczki
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Ogórkowa z ryżem

Udko myjemy, wkładamy do garnka z wodą gotujemy, dodajemy kostkę bulionową, ogórki ścieramy na tarce o grubych oczkach, marchewkę i cebulę tak samo. Doprawiamy do smaku kucharkiem , pod koniec gotowania wsypujemy ryż gotujemy do miękkości, Dodajemy posiekaną natkę pietruszki, oraz wlewamy śmietanę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 17.12.2012 20:30
Pyszna zupa
Motorek 15.03.2012 16:05
smaczna
Jolanta14 15.02.2012 17:47
Uwielbiam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak