Sposób przygotowania

Kiszoną kapustę odsączamy z soku. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Kapustę mieszamy z pokrojoną cebulą, dodajemy olej albo oliwę i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Możemy też dodać rodzynki albo suszoną żurawinę.
Smaczności

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    gottrina

    świetna surówka
  • 4
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    lubię takie surówki
  • 1
    original
    Opublikowano

    justynab1903

    uwielbiam do ryby :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !