Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kiszonej kapusty

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula biała 1 szt
olej roślinny 2 łyżki
sól
pieprz
kapusta kiszona 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kiszonej kapusty

Kiszoną kapustę odsączamy z soku. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Kapustę mieszamy z pokrojoną cebulą, dodajemy olej albo oliwę i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Możemy też dodać rodzynki albo suszoną żurawinę.
Smaczności

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edi 16.06.2012 16:54
uwielbiam
Marta1986 27.05.2012 10:38
pychota
justynab1903 07.03.2012 19:53
uwielbiam do ryby :)
smakowita 14.02.2012 19:19
lubię takie surówki
gottrina 14.02.2012 19:12
świetna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak