Sposób przygotowania

ROLADKI:
5 plastrów schabu,
5 plasterków serka topionego,
sól, pieprz,
jajko,
mąka,
bułka tarta,
olej do smażenia.

Kotlety rozbić, oprószyć solą i pieprzem. Nakażdym kawałku mięsa rozsmarować plasterek serka, zwinąć, spiąć wykałaczkami. Panierować kolejno w mące, jajku i bułce tartej. Smażyć z obu stron na złoty kolor.

SOS:
1 cały topiony serek,
łyżka masła,
łyżka mąki,
300ml mleka,
sól, pieprz.

Na patelni rozpuścić masło, dodać mąkę i mleko, na koniec serek. Doprawić

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie do ziemniaczków
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    wyśmienity pomysł na pyszny obiadek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo, ale to bardzo smaczne roladki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !