Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Słoninę kroimy w małą kosteczkę. Wkładamy do garnka i smażymy aż do zrumienienia. Następnie dodajemy mąkę wszystko mieszamy. Smażymy na złoty kolor. Dodajemy do bigosu i mieszamy

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    przepis na zasmażkę?! przegięcie .....
  • 3
    original
    Opublikowano

    parysek10

    A co powiesz o swoich grzybach solonych albo pianie z białek?
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    w moich przepisach przynajmniej wszystko jest dokładnie opisane - co i dlaczego się robi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tak czy inaczej przydatne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    wolę bez

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !