Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZASMAŻKA DO BIGOSU

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

słonina
mąka pszenna 3-4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: ZASMAŻKA DO BIGOSU

Słoninę kroimy w małą kosteczkę. Wkładamy do garnka i smażymy aż do zrumienienia. Następnie dodajemy mąkę wszystko mieszamy. Smażymy na złoty kolor. Dodajemy do bigosu i mieszamy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 12.08.2012 14:09
wolę bez
agata1722
agata1722 08.04.2012 18:00
tak czy inaczej przydatne
SmacznaPyza 09.03.2012 11:36
w moich przepisach przynajmniej wszystko jest dokładnie opisane - co i dlaczego się robi
parysek10 03.03.2012 19:31
A co powiesz o swoich grzybach solonych albo pianie z białek?
SmacznaPyza 14.02.2012 19:05
przepis na zasmażkę?! przegięcie .....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak