Sposób przygotowania

Sos francuski z octem winnym i tymiankiem (nie zmieściło się u góry) rozmieszać z olejem i wodą, odstawić na parę minut. Obrane jabłko i cebulę pokroić w kostkę, dodać razem z odsączoną kukurydzą do roszponki. Dodać pokrojony w kostkę ser. Całość polać sosem, lekko wymieszać. Ser feta jest słonawy, więc wg mnie nie trzeba już sałatki solić. Ewentualnie można doprawić pieprzem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    uwielbiam ją
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszna
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Taką sałatkę to bym z chęcią zjadła.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !