Sposób przygotowania

Bułkę nacinamy wzdłuż i dajemy na 10 min do ciepłego piekarnika. Parówkę gotujemy. Sałatę dokładnie myjemy i osuszmy. Umytego i obranego ogórka kroimy w kółka. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Podgrzaną bułkę wyciągamy. W środek dajemy sałatę, parówkę. Po bokach parówki układamy ogórka, na wierzchu posypujemy cebulką. Wszystko polewamy ketchupem i sosem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    kolorowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepszy !
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    zdecydowanie the best!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    domowy najlepszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię takie domowe hot-dogi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !