Sposób przygotowania

Mąkę przesia przez sito do miski dodac oliwe i sól.
Cukier i drożdże roztopic w szklance letniej wody.
Wszystko wlac do miski i wszystko wyrobic na gładkie ciasto. Miskę przykryc i odstawic na 30 min w ciepłe miejsce do wyrosniecia.

Ciasto wyjac i rozwałkowac wlorzyc na na posmarowaną blache pomidory pokroic w kostke mozzarelle i boczek pociac w paski bazylie oplukac i posiekac mozna dodac papryke i cebule jak kto lubi wlozyc skladnikki na ciasto posypac przyprawami i parmezanem piec w temp 180-200 25 min

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    domowa jest zawsze smaczniejsza, a ta wygląda znakomicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    bogata ta margritta, wyglada smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !