Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie w mundurkach . Po ugotowaniu obieramy je i kroimy w plasterki . Mintaja wycieramy ręcznikiem papierowym i kroimy na kawałki .Cebulę kroimy w piórka . Masło rozpuszczamy na patelni dajemy cebulę pokrojoną w piórka . Następnie dodajemy pokrojonego mintaja .Smazymy .dodajemy pokrojone ziemniaki . Mieszamy doprawiamy solą i pieprzem .dodajemy pokrojonego pomidora i posiekany koperek .Podajemy z ketchupem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    jest ryba super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię ryby w każdej postaci.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !