Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z selerem naciowym Piotra

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 60 dag
rzodkiewki 2 pęczki
szczypiorku 2 pęczki
cebule naciowe 2
sól
pieprz
majonez 4 łyżki
miód 2 łyżki
sook z cytryny 1
sól
pieprz
sos 40 dag
serek homogenizowany 40 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z selerem naciowym Piotra

Selery oczyścić , umyć i pokroić w cienkie plasterki . Umyte rzodkiewki pokroić w półplasterki . Szczypiorek posiekać , a cebule pokroić w piórka . Wszystkie przygotowane składniki dokładnie wymieszać doprawiając do smaku solą i pieprzem . Wszystkie składniki sosu połączyć ze sobą , dokładnie wymieszać i polać sałatkę . Następnie ja schłodzić w lodówce .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak