Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Gotowe ciasto francuskie rozwijamy i kroimy na niewielkie kwadraty.

Następnie każdy z nich nacinamy tak jak na zdjęciu.

Wszystkie 4 rogi każdego z kwadratów składamy do środka i lekko przyciskamy.

Na wierzch kładziemy łyżeczką niewielką porcję czekolady (lub konfitury).


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    fajniutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    pewnie równie ekspresowo znikają :)
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    ale fajowe oj zjadłabym

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !