Sposób przygotowania

Przepis na biszkopt jest w mojej księdze, ciemny pieczemy zastępując dwie łyżki maki kakao w tej samej ilości. dzielimy ciasta na dwa lub trzy blaty i przy pomocy cyrkla ( wycięłam formy z tektury) dzielimy blaty na 3 lub 4 części. Układamy je naprzemiennie tworząc blat z naprzemiennych kół, następny układamy tak, ze w miejscu jasnych są ciemne i odwrotnie. Tort dekorujemy na wierzchu dowolną masą albo bitą śmietaną i kakao.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    i na pewno jest pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    piękny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mm pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    wygląda apetycznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    szybki ten tort - lubię takie:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    hehe....ale pomysł.....
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tez tak muszę wypróbowac ..
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    zjadłabym kawałeczek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajny,apetyczny i pomysłowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !