Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w piórka i podsmażamy na oleju na złoty kolor a następnie przekładamy do rondelka. Pieczarki kroimy na grube plastry i smażymy na oleju aż puszczą sok i przekładamy do cebuli, doprawiamy solą, pieprzem i ziołami oraz dodajemy koncentrat i keczup. Wszystko dobrze mieszamy i dusimy jeszcze około5-10 minut. Podajemy z makaronem np. penne. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne danie
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobry sos
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczny sos
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !