Sposób przygotowania

Krok 1 / 9

Mięso umyc , osuszyć, ostrym nożem ponacinać otworki i powciskać całe ząbki czosnku ( obranego wcześniej).3 żąbki odłożyć do marynaty.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Aż mi ślinka pociekła:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo smaczny obiad u Ciebie, podoba mi się Twój sposób marynowania mięsa,
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    kawał pysznego mięska
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    taki obiadek na jutro poproszę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi smacznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    takiemu mięsku trudno się oprzeć
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko,dobry pomysł z tym czosnkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne, aromatyczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !