Sposób przygotowania

Filety śledziowe, marynaty i dymkę pokroić w drobną kostkę, dodać oliwę z oliwek, szczypiorek, keczup oraz sok z cytryny i doprawić do smaku pieprzem ziołowym.
Przygotować sos: podgrzybki pokroić w kostkę, dodać musztardę i miód, dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.
Z pieczywa razowego bułki wyciąć krążki i obsmażyć je na maśle.
Tatar ułożyć na grzankach, udekorować cząstkami jajek przepiórczych i pomidorków koktajlowych. Przed podaniem skropić sosem miodowo-musztardowym.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Wygląda apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Jak nie lubię śledzi to może być dobre.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Ale super wygląda, tak bajkowo, ale jak smakuje?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Bardzo efektowny sposób podania :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr48

    bardzo podoma mi sie podanie na pieczywie
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wygląda ciekawie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    interesujące danie
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    wygląda super
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    tatara nie zaryzykuję
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    słabizna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    wygląda apetycznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda pięknie
  • 0
    fot-21
    Opublikowano

    Marta Ryżek-Kalkowska

    Prezentuje się naprawdę apetycznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !