Sposób przygotowania

Szparagi obieramy i gotujemy w osolonej wodzie,odcedzamy i kroimy na kawałki.Ucieramy masło z żółtkiem i ucierając dodajemy musztardę,twaróg,sól i pieprz.Białko ubijamy na sztywną pianę i mieszamy z masą twarogową.Żaroodporne naczynie smarujemy masłem,wykładamy masą serową,wierzch wykładamy szparagami.Zapiekamy około 30 minut w nagrzanym piekarniku. Podajemy gorące udekorowane gałązkami natki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    opis smakowity
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Szparagi fajnie smakują jak sie smaży na maśle zamiast gotować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !