Sposób przygotowania

Ogórka dobrze myjemy i suszymy papierowym ręcznikiem . Z ogórka wykorzystamy tylko dwie końcówki ogórka ok 6 cm .W tym miejscu właśnie ucinamy ogórka . Nożem po bokach robimy skrzydła . Na środku wycinamy taki okrąg będzie to brzuszek . Nakładamy tam serka topionego . z marchewki robimy stopy i dziób

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dla niejadków
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pomysłowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajny jest.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !