Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekińska z porem, kiszonym ogórkiem i sosem majonezowo-koperkowym

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek kiszony 6 szt.
kapusta pekińska 1 szt.
por 1 szt.
koper posiekany 1 łyżka
sól do smaku
majonez 2 jogurtowy

Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska z porem, kiszonym ogórkiem i sosem majonezowo-koperkowym

Kapustę pekińską poszatkować. Ogórki kiszone pokroić w grubą kostkę, a pora w plasterki. Wszystkie składniki przełożyć do jednego naczynia. Posypać solą i czarnym mielonym pieprzem.

Majonez wymieszać z koperkiem. dodać do warzyw. Wymieszać i od razu podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

treonina 12.02.2012 22:25
fajna :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak