Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić. Mniejsze przekroić na połowę, większe - na ćwiartki. Przełożyć na patelnię. Dodać łyżkę masła, posypać solą i czarnym mielonym pieprzem. Smażyć 8 minut.

Śmietanę połączyć z bulionem drobiowym i chrzanem śmietankowym. Dodać do pieczarek i wymieszać. Dusić pod przykryciem 10 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    freekate

    tego połączenia jeszcze nie próbowałam :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Mi bardzo smakowały - polecam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Przyznaję że apetyczne zestawienie
  • 0
    lgo6-png
    Opublikowano

    dollce

    smakowity przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !