Sposób przygotowania

Biszkopt:
Białka ubić z cukrem, dodać żółtka, uprzednio polane octem, mąkę z proszkiem. Piec 12 minut w temp. 175 stopni
Placek:
Bialka ubić z cukrem, dodać orzechy, wiórki, rodzynki i pokruszone wafelki, a następnie wymieszac i piec 20 min. w temp. 175 stopni.
Masa budyniowa:
Budyń ugotować w 1 szkl. mleka. Kasię utrzeć z cukrem, cukrem waniliowym i żółtkami a na koniec dodając schłodzony budyń.
Na biszkopcie rozsmarować polowę masy na to placek z bakaliami, na to resztę masy i posypać startą czekoladą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eewelina

    nieźle wygląda ...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    fantastyczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne ciacho
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    wygląda pysznie:)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale apetyczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    słodkie pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka-87-25

    ale smakowitość
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    hehe nazwa fajna, ale ciasto wygląda jeszcze lepiej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !