Sposób przygotowania

Zieloną galaretkę rozpuścić w szklance wody, gdy zacznie tężeć, zmiksować z mlekiem. Dno tortownicy wylożyć biszkoptami, na to wylać zieloną masę do stężenia. Żelatynę rozpuścić w 1/3 szkl. wody. Śmietanę ubić z cukrem pudrem i cukrem waniliowym. Osobno ubić białka, dodać do kremówki i żelatynę. Wylać do formy. Czerwoną galaretkę rozpuścić w 2/3 wody podanej na opakowaniu, gdy zacznie tężeć wylać na wierzch. Odstawić do stężenia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    fajne deserowe ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ślicznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ślicznie wygląda
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    ppychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny deserek !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    pyszności:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !