Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Potrzebujemy także:
6-7 łyżek śmietany 18 %
10 dag gorzkiej czekolady
wiórki kokosowe
migdały całe
migdały słupki
rodzynki
a także:
łyżka tłuszczu do wysmarowania formy
2 łyżki mąki krupczatki lub bułki tartej do wysypania formy

Przygotowujemy ciasto: Margarynę (ja użyłam Kasi) lub masło miksujemy z cukrem, dodajemy żółtka. Gdy składniki się połączą, wsypujemy mąkę, proszek do pieczenia, pokrojone drobno orzechy oraz kakao


Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ładny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Prezentuje się przepysznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    hiponytuzjące!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobry na Wielkanoc

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !