Sposób przygotowania

Namoczoną bułkę odcisnąć z nadmiaru wody i wygnieść z mięsem i dodatkiem jajka, sola, pieprzem oraz pokrojoną na drobno cebulą. Z masy formować małe kotleciki na każdego kotlecika położyć po jednym cienkim plasterku ogórka, oraz kawałki sera, posypać odrobiną szczypiorku i delikatnie zagnieść każdego kotlecika tak by składniki były w środku. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    wygladaja apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    takich jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !