Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty pekińskiej z czerwona cebulą i papryką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 główki
papryka czerwona 1 szt
cebula czerwona 1 szt
por 1/4 szt
oliwa 3 łyżki
ocet winny 1 łyzka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty pekińskiej z czerwona cebulą i papryką

Zielone liście pora kroimy drobno, solimy. Po 15 min dodajemy poszatkowaną kapustę i pokrojoną paprykę. Dodajemy ocet winny i oliwę, mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 13.04.2013 00:13
bardzo ,ładnie apetycznie wygląda
ben-ka 10.04.2013 10:20
smaczna suróweczka.
Madziela 20.01.2013 10:25
bardzo smakowicie wyglada
JUSTYNA61 12.02.2012 19:55
apetyczne, mniam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak