Sposób przygotowania

Spód zapiekanki posmarować keczupem, następnie oczyścić pieczarki i usmażyć na rozgrzanym tłuszczu wraz z osączoną kukurydzą, na koniec ser zetrzeć na tarce o średnich oczkach, przygotowane składniki przełożyć na spód do zapiekanki i podgrzać w naczyniu w żaroodpornym w mikrofalówce około 4 minut w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    domowa najsmaczniejsza

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !